Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 21 oktober 2011

SYSKONSIMSKOLA

Imorgon börjar simskolan igen – den här gången ska vi gå med BÅDA barnen, på syskonsimskola hoa Trampoolin. Mysigt med en familjeaktivitet varje lördag! Jag tror att det kommer att ge både Amanda och Alvin massor den här gången, Amanda är mycket tuffare i vattnet nu och Alvin är helt orädd, hahaha..

 

Info: Våra syskongrupper är till för alla familjer som har barn som är under simskoleåldern (maxålder 5 år)! Grupperna är små och instruktören anpassar undervisningen så att alla barn får passande övningar. Vissa moment görs gemensamt med hela gruppen och vissa övningar är specifika för de olika barnen som går i gruppen. En förälder är med varje barn i vattnet.

Det går exempelvis alldeles utmärkt att simma med en bebis och en 3-åring. Bebisen får babysimsövningar samtidigt som 3-åringen får värdefulla vattenvanekunskaper som är grundläggande för att längre fram kunna lära sig simma.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos