Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 7 oktober 2011

SO TOTALLY CLEAN SENSITIVE

so_clean

SO TOTALLY CLEAN SENSITIVE

Vi har fått testa en ny hudvårdsprodukt – “So totally clean sensitive”. Jag som ofta drabbas av dålig hy (framför allt vid mens) är i behov av riktigt bra produkter som inte torkar ut ens ansikte. Jag har testat produkten i flera veckor och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Kommer att fortsätta köpa So totally clean – men även till tonårsgrabben, för just nu har han snott den av mig. Han säger han är i större behov av den Ler med tungan ute Så jag tror han oxå ger produkten tummen upp!


En mild och skonsam rengöringsprodukt som passar perfekt för känslig hud. Produkten är redo att smörjas direkt på huden för en snabb rengöring och behöver inte sköljas av med vatten. Med ingredienser som gurka, havsalgen kelp och kamomill, rengörs huden och porerna från fett och andra orenheter. Huden blir fräsch, slät och återfår sin lyster.

Gurka rengör huden, gör den mindre fet, drar samman porerna och verkar uppfriskande och svalkande. Återger huden dess naturligt sura skyddande lager, och den blir slät och får lyster.
Havsalgen kelp verkar renande, läkande, återfuktande och uppfriskande, samt normaliserar hudens fuktighetsgrad och skyddar mot infektioner.
Kamomill lugnar och stärker huden och gör den mindre fet.

 

Användning: Två gånger dagligen eller oftare om så krävs. Applicera på en bomullsrondell och torka av ansikte och hals. Skölj inte.

Pris: 99 kr och finns att köpa på Kicks samt Åhléns.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos