Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 7 oktober 2011

ROSA TESTET

RosaTestet_SE_938x268

Rosa Testet är utvecklat av Philips i samarbete med Cancerfonden. Rosa Testet vill lyfta fram betydelsen av förebyggande åtgärder i kampen mot bröstcancer. Det både genom en sund livsstil och regelbundna egenkontroller.

 

Visa att du bryr dig

Var nionde kvinna får någon gång diagnosen bröstcancer. De flesta känner någon som har drabbats. Visa att du bryr dig genom att även förmå kvinnor i din närhet att göra Rosa Testet.


Philips kamp mot bröstcancer är på riktigt

Affärsområdet Healthcare lägger varje år 7 miljarder på forskning för produkter inom bland annat mammografi. Vi är dessutom sponsor till Rosa Bandet i hela Norden. I Sverige är vi huvudsponsor i Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Läs mer om Philips engagemang här.


Har du frågor eller vill donera?

Läs mer om bröstcancer på Cancerfondens hemsida eller ring informations- och stödlinjen 020-59 59 59, måndag-fredag kl. 09-13.00. Om du vill skänka pengar till cancerforskningen kan du göra det här.


OBS! Rosa Testet är endast till för att hjälpa dig till en mer hälsosam livsstil och guida dig i hur du själv kan genomföra egenkontroller. Kom ihåg att Rosa Testets generella råd aldrig kan ersätta en individuell kontakt eller ett läkarbesök. Om det är något du är osäker över rörande din hälsa ska du alltid kontakta professionell sjukvårdspersonal för en individuell undersökning. Gå alltid på de mammografikontroller du blir kallad till.

Gör testet här eller ladda ner det som en app.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos