Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 20 oktober 2011

BUS ELLER GODIS?

halloween_partytajm

Nu är det inte långt kvar tills det är Halloween – den amerikanska traditionen (egentligen från Irland om man ska hårdra det) som har tagit sig till Sverige och de senaste åren blivit riktigt stort och något fler och fler firar. Barnen klär ut sig och knackar dörr, man går på Halloween fester osv. Jag tycker det är så roligt att Sverige tagit till sig denna kusliga tradition – en till sak att fira och man får klä ut sig dessutom! Skrattar I år ska vi till Syster med familj på Halloween fest och jag har ordnat med outfit´s till barnen och till mig, Älskling är dock inte klar, har ingen aning hur jag hittar nåt till honom… Barnens maskeradkläder kommer från Partytajm och jag är grymt nöjda med dom, Amanda är överlycklig, haha.. Vilka tror ni hon ska ha och vilka tror ni Alvin ska ha? Här hittar ni alla maskeradkläder!

Vet ni vad då – om ni vill köpa lite Halloween prylar inför era festligheter kan ni just nu hos Partytajm få det fraktfritt, ange bara “Muppsan” i kassan, bra va?

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos