Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 19 oktober 2011

MOTHER´S TOUCH

Brukar du också känna med handen på barnets panna för att få en känsla för om ditt barn har feber? Nu kan du göra just så och direkt få en exakt temperatur. Lösningen heter Mother’s Touch och är en ny termometer som lanseras på DocMorris apotek i oktober.

När ett barn får feber är hans eller hennes humör i botten. Barnet är trött, svagt, grinigt och har oftast inte lust med någonting.

När man ska ta tempen genom att sätta in en termometer i örat, munnen eller i stjärten blir det bara värre. Mother’s Touch termometer förenklar proceduren – den placeras som en ring på förälderns hand. Funktionen hörs på namnet – genom att röra vid barnets panna kan föräldern se om barnet har feber.

Den nya termometern är lika exakt som de modeller som förs in i kroppen, s.k. invasiva termometrar, och efter bara sex till åtta sekunder visar Mother’s Touch barnets kroppstemperatur.

Jag måste bara säga att den fungerar jättebra – vi lyckades testa den på Alvin då han hade feber senast – det blev aldrig nåt bråk såklart utan istället tryggt, barn gillar en förälders hand på sin panna. Vi rekommenderar varmt den här nya och praktiska termometern – himla bra pris dessutom, endast 199kr.

 

Mamma och barn_C36_high

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos