Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 18 oktober 2011

MER FRÅN UNDERBARA BARN 2011

ATT00545

Finaste montern på UnderBARA BARN? Ja, en av dom iaf hade koogoo Skrattar 

 

Info: Koogoo - det nya varumärket för barnprodukter med svensk design. Piffig och fiffig design förenat i charmiga produkter.

Snuttekudden ger mysiga stunder och trygghet. Den är spännande att utforska och kan gömma överaskningar. Snuttekudden går att haka fast så den inte trillar ur vagnen. Låt snuttekudden hänga med!

 

ATT00551

Little Minds monter med deras fina och annorlunda kläder.

 

Info om Little Minds: Den lilla babyn (0-2år) utvecklas och formas under de två första levnadsåren på ett sätt som aldrig kommer att ske senare i livet. För att babyn ska nå sin högsta kognitiva och motoriska nivå behöver den stimuli. Detta får den från sin mamma och pappa, sin omgivning och genom leken. Psykologen och utvecklingsbiologen Jean Piaget är en av de stora forskarna som lagt grunden till modern barnpedagogik. Hans teorier om inlärning har tillämpats över hela världen. Enligt Piagets grundtanke är att det viktigt att anpassa stimulin efter babyns utvecklingsnivå, för att babyn på bästa sätt ska tillgodogör sig kunskapen.

Vi på Little Minds har tagit fasta på detta när vi designat våra kläder och produkter. Vi har enkla figurer med raka linjer och former som är uppbyggda i steg och fastsydda på kläderna efter babyns motoriska utveckling. Genom leken stimuleras babyns syn, känsel och hörsel och på så vis övar den upp sin motorik och sitt intellekt för framtida bravader.

ATT00569

Hade kunnat shoppa massor hos Frank & Poppy!!

ATT00563

Stort sortiment av Uglydolls Skrattar

6 kommentarer:

zasata sa...

ååå jag älskar frank o poppy, har kuddar och förklädern. så fina!!

Sara, mamma till tre små troll sa...

Jag köpte faktiskt två par byxor till Harley från little minds, tycker dom var supersmarta!

✫Familjen Bus✫ sa...

Uglydolls ser bra roliga ut ;)
kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Uglydolls ser bra roliga ut ;)
kram

Nikita sa...

Härliga bilder från mässan!!! Det är alltid roligt å se hur dem lagt upp alla montrar, vissa lägger ner mer tid på sina än andra osv.. =)

mimmi sa...

Åå en sån koogookudde måste min lilla tjej ha! hon är helt galen i såna pillgrejjer :)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos