Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 21 oktober 2009

SHOPPING & MVC

Då jag lämnat på dagis ska jag hem till Svärmor på frukost, sen blir det snabb shopping på Globen innan jag har tid på MVC. Fått en sån dum tid idag.. :-o Brukar alltid åka dit direkt efter jag lämnat Amanda, men nu fick jag kl. 12.10..?? Bläää... Ja, ja.. då hinner jag shoppa lite iaf ;-)
~~
Måste köpa lite nytt smink och en ny amningsbh.. Har fortfarande inte hittat ett spjälskydd heller som jag gillar.. det finns inte på Globen heller men måste ta mig iväg och titta på d oxå någon dag.. - Får väl bli samma dag då vi köper babyskyddet..!!! *Tack snälla Pappa*
~~
Idag lär vi testa järnvärdet igen.. - iihhh.. rädd att det är dåligt igen.. har struntat helt i mina tabletter... blir så satans förstoppad av dom ju... Försökt tänka på att göra extra järnrik mat istället..!!! Med Amanda behövde jag aldrig några järntabletter, därför jag är så slarvig med dom nu kanske..??
~~
Sist låg SF måttet på 35cm,
vad tror ni det ligger på idag??
Har magen sjunkit så måttet inte ändrats eller
fortsätter magen växa till bristningsgränsen?? ;-)

bloglovin

7 kommentarer:

Nina sa...

Lycka till idag!

Nu kan du vinna fina ekologiska barnkläder i min blogg =)

Mamma Russin sa...

hej hopp..

hoppas det går bra hos mvc.. så du slipper järntabletterna, de är inte roliga.. jag har tyvärr fått ätit dom alla mina tre graviditeter .. :(

när är det du har BF ? vilken vecka är du i..?

ha en toppen dag , kram

£lli£ sa...

Hoppas järnvärdet inte e för lågt! har oxå problem med det=( äter tre järntabletter om dagen ( man blir ju helröten i magen av dom bara ).

Ha en fin dag och hoppas du hittar mkt fint på shoppingturen! =)
Kram Kram

FruLundin sa...

Testa blutsaft istället för järntabletter. Det drack jag en kapsyl per dag av när jag väntade Ella. MYCKET skonsammare för magen också ;)

malin sa...

Strunta i järntablettern och drick blutsaft i stället! Fungerar jättebra, det räckte med det hela graviditeten med Isac i magen.

Hoppas din dag varit finfin och att du hittade fina shopingfynd. :)

Kram Ma

petra sa...

jag drack blutsaft efter att fåt tmin 3:e barn,
kanske skulle vara något för dig?

mvh petra

Anna sa...

lustigt det där med järnvärdet. Med första barnet hade jag jättelåga värden och åt tabletter men med senaste barnet låg det kring 130 hela graviditeten utan att jag åt en endaste tablett!

Hoppas det gick bra på Mvc idag!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos