Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 19 oktober 2009

RASTLÖS UNDER FOTBOLLEN

Älskling tittar på fotboll, DIF-BKH som spelar.. och lilla Sessan ligger i vår säng och dricker välling, sover snart och drömmer söta drömmar... - jag då?? Känner mig uttråkad.. rastlös.. mest för att vi pysslat så mycket senaste dagarna.. men kroppen tillåter inge mer stök..

Då tog jag och testade nåt jag inte gjort
tidigare - spelade bingo på nätet.. ;-)
Tant varning?? Icke, hahaha...

Fanns hur många olika bingorum som helst att välja mellan men jag höll mig till bingo caféet..! Om jag fortsätter någon fler gång kanske jag avancerar, hahaha... Tycker det är lite spännande med bingo faktiskt.. sitter i sen man var liten ;-) Jag vann faktiskt till och med, kanske bara nybörjartur...!! Hihi... Inte mycket kanske, men tillräckligt för att jag bara spelade en gång till sen sparade jag pengarna till nästa inloggning då jag är rastlös, smart va??

Man fick dessutom en bonus då man registrera sig för första gången.. ;-) Du får 50:- att spela och köpa brickor för..!!!

Brukar du spela bingo på nätet?? Kanske ni är flera och vi kärringar ska spela tillsammans någon kväll? Hahaha.. hojta bara till då så kan vi logga in samtidigt..!!!

bloglovin

1 kommentarer:

Marie - Nellie & Oliwer´s Mamma sa...

nej du det hade inte jag heller.

åhh va kul grattis till bebis i magen :) o va söt lilltösen är :)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos