Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 9 december 2011

UTFÖRSÄLJNING HOS PRINSKRONAN

prinskronan

Prinskronan som är en leverantör av bland annat leksaker och barnvagnar kommer den 14 december från kl 09.00- 19.00 ha utförsäljning på delar av sitt sortiment, detta gör man för att få plats för nya produkter 2012.

Det som kommer att finnas till försäljning är bland annat babyleksaker, bitringar, leksaker du hänger på vagnen eller på babyskyddet. Det finns babygym och bärselar från Infantino. Snygga lekmattor och filtar samt ett urval av sänghimlar från Jollein. Vidare har vi några sulkyer vagnar från Knorr Baby i färgerna blå, grön och en grå till priset 495:-. Dessutom finns det några Duo vagnar från knorr baby av modellen Alu Focus med 50 % rabatt.

Priserna kommer att vara från 10:- på till exempel bitringarna och uppåt beroende på vad, men det kommer att vara billigt så passa på att fynda och köpa billiga julklappar. Allt är nytt inget är använt eller begagnat. Sprid detta vidare till dina kompisar så alla kan fynda.

Du hittar utförsäljningen i Enskede på Oppundavägen 9, företaget heter Prinskronan. Det går inte att boka eller att ringa in och köpa utan all försäljning sker på plats och KONTANT BETALNING GÄLLER ej kort och förstås först till kvarn.

 

Välkommen alla, jag ska lätt dit Ler

2 kommentarer:

ANGELICA.BLOGG.SE sa...

Härligt med utförsäljning :D

Martina sa...

Hmm Varför inte... Alltid hittar man något.
Men det är alltid så knepigt det där med "endast kontant betalning"... Tar man med sig 500 så kan man ge sig sjutton på att man hittar grejer för 600! Haha

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos