Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 7 december 2011

BYE BYE BARNSHOPPING.SE

Logga_final

Ja, precis som rubriken låter – nu är det dags för mig att ta farväl av min bebis, mitt företag, ja mitt allt egentligen. Jag och M startade vårt eget aktiebolag för ca ett år sen och genom det startade vi Barnshopping.se samt tillhörande nyhetsbrev – från dag ett har vi mötts av så positiva besökare och kunder, det har varit en fröjd att kliva upp och arbeta varje dag. Aldrig har jag brunnit så otroligt för något tidigare! Att få arbeta med något som just Barnshopping – det största intresset jag har är få förunnat. Jag har varit lyckligt lottad att haft möjlighet att få göra just det – arbeta som försäljningschef men samtidigt anordna event, sköta marknadsföring, fakturering och allt därtill som tillkommer som egen företagare. Det har varit ett lärorikt år vill jag lova!

Men som sagt, av helt egna skäl har jag nu valt att sälja min del av företaget och passar därmed på att önska nya ledningen lycka till med den nya siten Barnshopping.se.

Har redan en massa nytt spännande på gång så var inte orolig för mig Blinkar

3 kommentarer:

Sofie sa...

Men oj.
Lycka till med dina nya uppdrag gumman!
vet nog att du kommer hitta på mycke nytt och spännande.
Ska bli spännande och se vad det är.

✫Familjen Bus✫ sa...

Jag hoppas att du inte ångrar dig och att dina nya spännande tåg gör dig glad och nöjd :)

kram

Josephine- Mamma till Elika & Nick sa...

Tråkigt att du lämnar barnshopping.se men skoj att höra att du har en massa annat spännande på gång =) Nu blir man ju nyfiken ;-) Kramar & lycka till!!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos