Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 5 december 2011

AKUTEN MED ALVIN… IGEN..

ATT01792ATT01804

Som jag berättat tidigare i förra veckan så är Alvin otroligt förkyld och fylld med slem, väldigt hängig och har svårt att andas. Feber var och varannan timme och hållt i sig nu i över en vecka. Läkarna på VC trodde han hade krupp men medicinerna vi fick hjälper inte och han har inte direkt anfall – utan har lika svårt att andas dygnet runt. Så ringde läkaren imorse och rådfrågade och dom tyckte vi skulle åka in till barnakuten med honom för att få en ny bedömning – blev det Huddinges barnakut vi åkte. Blev inskrivna med en gång och fick ett rum, läkaren kom strax och lyssnade på Alvin och tog en massa prover. Hon sa direkt att han var fylld med slem och att han hade det väldigt besvärligt med utandningen. Så då skulle vi testa astmamedicin – fick i flera omgångar inhalera ventoline men även det utan reslutat, lät likadant ändå. Sänkan var hög men visade på virus, det vill säga inte lunginflammation. Eftersom Alvin inte ätit på en vecka utan mest bara druckit lite av och an så ska vi fokusera på att få i honom nåt – hon kunde lägga in honom med dropp men hon tyckte att han var lite för pigg, han skulle alltså inte ha lust att ligga stilla med dropp och det är ju positivt Ler Så vi ska de närmsta dagarna ha önskekost hemma – det vill säga Alvin äter och dricker det han vill, vad det än är. Köpte hem massa frukt som han gillar, varma och kalla soppor m.m.

Om han inte är feberfri och mår bättre innan fredag ska vi åka in igen – med vår tur lär vi måsta göra det… Förvånad Nu får det vara nog Alvin – frisk och utan olyckor tack!!!

5 kommentarer:

Hanna sa...

Usch stackars lille vännen :( Hoppas det hjälper nu!

Patience -18 & mor till Damien sa...

Hoppas att blir bra med er allihopa :)!

Martina sa...

Vad jobbigt!! Hoppas verkligen att det "mirakulöst" vänder och han blir bättre sådär som det kan vara med barn ibland!

Fnulan sa...

Men stackars.... så grymt!!

Mia sa...

Stackars liten! =(
Men som sagt, han ser iaf rätt pigg ut. Det är dock klen tröst när man på nära håll ser hur de små liven hostar och har jobbigt. Krya på er!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos