Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 13 december 2011

TRÖSTISARNA

Gosedjursplaster_a#DB759AE6

UnderBARA BARN hade jag turen att få träffa kvinnan bakom Tröstisarna, en otroligt varm människa med namnet Shama.

I Tröstisarnas värld finns ingen rädsla. Här bor sex små figurer, Mamsi, Blåbert, Lilly Adoria Pink, Monky Ponky och Hit & Dit. I Tröstisarnas värld ljuger man inte, jämför sig inte med varann och det finns ingenting att vara rädd eller orolig för. Det finns bara kärlek och detta vill Tröstisarna att barn ska känna.


Tröstisar startades för snart två år sedan med visionen att minska rädsla hos barn genom att kommunicera kärlek. I detta föddes Tröstisar och plattformen är en värld som barn kan förstå och känna sig hemma i. Tröstisarna är en familj där alla är olika, där alla är unika och där alla känslor är tillåtna. De olika Tröstisarna är obestämda i kön och ålder och är det som barnen vill att de ska vara för just dem. De har däremot lite olika egenskaper och det kommer att komma böcker, appar och spel med Tröstisarna, spel som tröstar och uppmuntrar samvaro och kärlek och tröst.

 

Tycker ni som jag att Tröstisarna är helt fantastiska tycker jag att ni ska rösta på dom i Formex Formidable 2011 – Årets stora tävling för inredningsdesign! Genom att rösta har du dessutom chans att vinna finfina priser Ler

 

Inom kort kommer jag att tävla ut en hög med Tröstisar till er läsare, det kommer att bli en bonustävling på min facebookgrupp – så gå med i “Muppsan´s facebookgrupp” så du inte missar det!

 

Vill du köpa hem lite Tröstisar så finns dos hos bl.a Kronans droghandel, Babyproffsen, Baby Revolution och Designtorget. På deras hemsida kan du hitta en butik nära dig som säljer plåstren, se här.

Gosedjursplaster_s#DB759AE4

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har frågat i dag om jag får vara med i fruppen, vore härligt att vinna dessa praktiska plåster. Jag vet att tävlingen inte är än men jag ska lägga den i minnet.

nettan.klar@gmail.com

ANGELICA.BLOGG.SE sa...

Men åh vilka söta :D

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos