Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 30 september 2011

STRÅLANDE ALVIN & STRÅLANDE SOL

ATT01816

ATT01849ATT01852

Igår passade vi på att gå ut i lekparken tidigare än vad Amanda och co kommer dit så Alvin fick leka av sig lite. Gissa om han saknat att vara ute och få gräva sandlådan, gunga och allt man kan göra. Han fullkomligt strålade och ville aldrig sluta! Inte ens då Amanda och alla barnen kom Blinkar 

Nu på morgonen gjorde vi samma sak – gick ut lite tidigare och sen stannade vi ute nån timme så Alvin fick leka med dom andra barnen oxå. Han saknar ju dom så in i bomben! Han har inga utslag/prickar som vätskar nu utan alla verkar ha torkat in så han lär nog inte smitta. Dessvärre hade Alvin´s kusin verkat åka på samma eller “bara” höstblåsor. Dom träffades samma dag som Alvin´s bröt ut så det låter ju inte så konstigt… Konstiga är kanske att  ingen av oss i familjen blivit smittade?

 

Alvin har på sig Nova Star från topp till tå, - byxor, tröja, jacka och mössa Skrattar Finns inga kläder som Nova Star – så jäkla snygga och Alvin klär så bra i dom!

På ryggen har han sin Skip Hop ryggsäck som kommer ifrån IoB-butiken – ja, barnen har likadana fast med olika djur på, Amanda har musen och Alvin har pingvinen. Visst är dom fina? Otroligt prisvärda och smarta ryggsäckar för barnen!

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos