Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 4 september 2011

LÖRDAGENS KALAS

ATT02659

ATT02656ATT02662

Igår var vi som sagt på 2års kalas och ungarna hade hur kul som helst. Amanda lekte med William och fick leka med alla hans leksaker. Alvin undersökte hela huset sen hittade han alla fordon ute på bakgården, traktor, cykel och gräsklippare. Sen såg vi inte till honom speciellt mer, hahaha.. Han hade inte ens tid att äta tårta, satte i sig tre glas saft sen ville han ut igen och leka.

Då vi kom hem från kalaset var det bara att börja med maten, under tiden la sig Amanda på soffan och såg på TV, efter bara 5min hade hon slocknat. Sov som en stock och klockan var bara 16.30. GAH! Men hon har varit lite snorig och hängig så i kombination med kalas så var hon nog helt färdig. Hon sov ända fram till klockan 20.00 – då hade hon feber när hon vaknade! I med alvedon och sen piggnade hon på sig. Vi spelade Kinect och körde bowlingturnering, jag, Älskling och Amanda Ler Ingen idé att försöka få henne i säng med detsamma. Men hon behövde nog sova de där extra timmarna för hon somnade sen utan problem lite senare på kvällen. Idag är hon pigg igen, inge feber och knappt snorig! En snabb förkylning som svep förbi – puh!

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos