Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 7 september 2011

NÄSTA LÄKARBESÖK

Idag blir det en sväng till vårdcentralen med Amanda – hon har klagat i flera dagar på att hon är kissnödig hela tiden samt att det gör ont. Ja, så hon har väl åkt på urinvägsinfektion igen, suck Ledsen Stackars liten – hon fick ärva mina problem! Har tiden 10.30 så vi får väl se vad doktorn säger.

 

Angående tiden hos kirurgen och hennes navel så gick det bra, eller vad man ska säga. Trots att naveln eller den lilla stumpen blöder ibland så tyckte han att det såg bra ut och hon verkar inte lida av den. Han trodde heller inte att den nånsin kommer att synas om hon inte själv trycker fram den – så det blir ingen operation. En gång till har man gått och förberett sig på en sak och så blir det inte så, bra eller dåligt? Tänk om hon kommer att lida av den då hon blir större?

Jaja, då får vi ta det då – jag lovar henne att lider hon av den senare då tar vi bort den då! Skönt att slippa oroa sig för operationen iaf – tycker det var läskigt att hon skulle behöva sövas.

 

Uppdaterat – ska tillbaka imorgon igen och lämna morgonurinen, men oavsett så skulle hon få behandling. Så penicillin it is för lilla gumman – hoppas hoppas den inte smakar sk*t.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos