Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 23 september 2011

BLIVANDE KONSTNÄR?

ATT00951

För någon vecka sen ville Amanda överraska oss med att hon gjort en lika fin väggmålning som Pappa gjort i vårt sovrum…. observera att väggmålningen är säkert 2-3meter bred och en meter hög Förvånad Vet inte om ni ser men visst har hon lyckats göra sin målning rätt lika pappas!?!

Tror ni jag fick en sammanbrott (läs utbrott) eller? Det här med 4årstrotsen är fan inte en dans på rosor, det sätter verkligen oss föräldrar på prov och ofta vill jag kasta in handduken och undrar om jag är en värdelös mamma.

Amanda har aldrig ritat på väggar tidigare och nu hör det liksom till vardagen, i köket, vardagsrummet på nya fondväggen och nu även i sovrummet då. Hon har även klippt sitt eget hår – två gånger! Ja, och än lär det inte vara slut på hyss och prövningar. Hur hanterar ni andra föräldrar såna här saker? Mycket tacksam för råd

5 kommentarer:

Annelita sa...

Börja med att lägga saxar och pennor på behörigt avstånd, HÖGT upp.
Det är inte lätt att vara förälder jämt, man hinner inte alltid med och ibland får man känna sig otillräcklig.
Det är nog lika för alla, jag menar, inget barn är ju from som ett lamm och alla föräldrar har dagar då de verkligen inte orkar ta alla fighter på "rätt" sätt.
Trots ett utbrott, så tvivlar jag inte en sekund på att du är en underbar mamma.

En pojkmammas vardag sa...

Skönt att läsa om fler ungar som förvandlats till monster i samband med 4-årsdagen. Här finns en till. Han får plötsligt vax i öronen och hör inte ett alls vad man säger ... shit vilken prövning det är. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att Tore hoppar över 4 år!!
Kram!

Popprinsessan sa...

Gissa om jag blev glad när min 5 1/2-åring klippte sig själv förra veckan?!? Trodde liksom att faran var över eftersom de flesta jag känner som klippt sig gjort det i treårsåldern. Men hon ville tydligen "se fräck ut".

Nu är hon ju ändå så stor att hon fattar att hon inte får göra det fler gånger, men man vet ju aldrig...

Johanna mamma till 2 prinsessor sa...

Du är inte en dålig mamma madde, man kan känna så ibland att man inte orkar med alla dessa små "prov" man får vara med om som förälder. Man får försöka se det till det positiva när hon kommer ur denna trottsen så har hon lärt sig nya saker om hur hon ska vara och vad hon får göra ;)Hehe att hon klippt sig två gånger säger jag är ingenting jag tappade räkningen på hur många gånger min numera snart 5år gjorde det. Att rita på väggen ja det gjorde hon och det är betydligt mer än vad amanda gjort skulle ju jag tro, hon slog nog rekord i att rita på väggen. det du får höra i samband med detta vet du säkerligen redan och gör det redan och tänker ja men vad hjälper det hon har ju lyckats iaf. Göm undan alla ritbara pennor där hon inte kan nå dem själv och låt henne inte sitta ensam och rita, ska hon rita så måste hon sitta där du säger annars inte alls. Gällande sax, ta bort den och göm även dina andra saxar så högt upp som möjligt som du och din man vet om var det är! Hoppas det ordnar sig, säg till om det är något..
Kram

zasata sa...

Ebba klippte håret i söndags!!!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos