Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 24 september 2011

BILDBOMB KIND UND JUGEND

ATT00241ATT00132ATT00110ATT00085

ATT00202ATT00253

ATT00142

ATT00244ATT00217

Jag hade kunnat gå i evigheter på Kind und Jugend mässan i Köln – så mycket att titta på, barnvagnar, kläder, produkter, uppfinningar, hudvårdsprodukter, leksaker och massa massa mer. Men framförallt – företagens montrar!! WOW – där ligger vi i lä i Sverige på våra svenska mässor vill jag lova!

En  monter vi fastnade extra mycket för var Villa Mini Meise – man skymtar lite av deras monter på fjärde bilden, det är som ett litet hus fyllt med flera olika barnrum. Så sjukt fint inredda rum, bl.a med den söta lampan som är på andra bilden.

Pinolino hade nog störst monteryta med deras möbler och leksaker, tog bild på deras söta piratmotorcyklar m.m.

Kiditec hade vunnit pris på mässan för deras roliga byggsatser, lite som lego fast rundade bitar. Man kunde t.om bygga fungerande cyklar och bilar man kunde sitta och åka på med deras klossar.

Bumbo hade en av dom finaste montrarna enligt mig – rosa och härlig Ler Enkel men snygg monter!

Smartaste produkten enligt mig var nog den från Pipila, en mojäng som rengjorde nappar från baciller och sånt på ett kick. Man satte bara ner nappen i den runda söta behållaren, trycker på knappen och på 6min så är nappen steriliserad. Fanns i flera färger och hade en väldigt söt design!

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos