Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 17 september 2011

SKANDALÖST

ATT00088ATT00199

ATT00181

Vi bodde på ett litet men jättefint hotell med gångavstånd till mässan. Verkligen härligt att få njuta av hotellfrukost två mornar i rad och bara kunna ta det lugnt på morgonen. Vädret var toppen, hade soligt båda dagarna! Men måste säga att Tyskland påminner väldigt mycket om Sverige – klimatet, naturen och till viss del byggnaderna. Men fy så vi har stört oss på hur dåliga tyskar är på engelska – dom verkligen vägrar att försöka ens! Då vi skulle gå ut och äta så fanns inga menyer på engelska utan endast tyska – det är helt sjukt att restaurangerna som låg i närheten av mässan inte har engelska menyer! Jag menar på mässorna som är där kommer ju folk från hela världen. Skandalöst!

2 kommentarer:

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Haha, och så när man försöker förklara för tyskarna att man inte förstår och att dem kanske kan prata engelska, då pratar dem nogrannare och långsammare så man kanske förstår! Fantastiskt det där landet!

Finni - Elliotts morsa sa...

Haha jag är tysk och jag håller verkligen med dig. Alla är så himla dåliga på engelska, men anlednigen till det är att dom inte börjar läsa engelska så tidigt som vi gör. Dom äldre generationerna har aldrig lärt sig engelska alls heller. Men lika frustrerande för det, haha.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos