Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 17 maj 2010

MUPPSAN TIPSAR:



Hos KidsOnly får du nu 30% i rabatt på hela ordern
om du anger koden "prenumerant"
~~
Hos dom finns märken som Lundmyr, Nova Star,
Geggamoja, Pippi, Bellio, Mala, IdaT, LouieLouis m.fl.

bloglovin

6 kommentarer:

Nina sa...

så synd bara att allt jag ville ha fanns inte i lager *buhu*

Myran sa...

Jo, jag mailade dig igår! Har du kollat skräpposten? Kan ha hamnat där. =/

Therese sa...

Då måste jag inflika med att Kids Only måste vara ett oseriöst företag som rear/rabatterar Nova Star som EJ får reas på webben enligt dem själva.

MADELEINE sa...

Jag måste nog inflika med att var och varannan nätbutik som säljer Nova Star rear ut deras kläder!! Det kanske har ändrats eller inte alltid gäller. Men varför klaga då man kan fynda NS?? ;-)

Therese sa...

Är hyfsat säker på att det fortfarande gäller då jag har kontakt med en utav dem vid styrrodret. Varför klaga? Jo för att om det framgår till NS att deras plagg reas på nätet, om återförsäljarna inte "sköter sig" efter NS rekommendationer så kommer de besluta att inte sälja deras kläder via återförsäljare utan endast ha egen webbshop (som inte helt otippat säkert kommer ta ur frakt och ge andra mindre förmåner för konsumenten). SÅ det är lite trist men självklart vill alla fynda kläder:)
Keep up the good work.

MADELEINE sa...

Ok, ja då är det absolut trist. Men har som sagt sett fler och fler butiker som rear ut deras kläder. Jag känner även både Lovisa och Helena på Nova Star så det kan jag upplysa dom om. Hoppas butikerna skärper till sig så det slipper bli så då.
Tack.!!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos