Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 18 maj 2010

MORSDAGS TIPS


Lush Mum Candy Fluff är en annan typ av blomma att ge till mamma på Mors Dag. Mum Candy Fluff är badbomben för den som älskar söt doft och rosa ting. Låt den spraka och bubbla i ett varmt bad, men spara även etiketten. Etiketten innehåller frön till vildblommor att plantera i kruka eller i trädgården, och glöm inte ge blommorna näring när de blommar.

Så som du bör värna om din mor, extra mycket på Mors dag, bör du även värna om miljön. Lush värnar om miljön och är väldigt måna om att ta hand om planeten på allra bästa möjliga sätt.
Lush filosofi bygger på att skapa effektiva produkter från fräsch organisk frukt och organiska grönsaker, de finaste essentiella oljorna och säkra fibrer, göra förpackningar med lite eller ingen användning alls av konserveringsmedel, köpa ingredienser från företag som inte testar produkterna på djur; alltså bara göra produkter som ens mamma skulle vara stolt över.

bloglovin

3 kommentarer:

Kakkakaffe-Eva sa...

Fiffigt!

lindet sa...

vad vägde han nu då?=)

Annika sa...

Sv: Tack för ditt svar :) Men njae, jag ammade bara i en vecka efter förlossningen faktiskt, pga omständigheterna. Rasmus käkar ersättning, gröt och pure för fulla muggar - och är jättenöjd... :)
Hittar faktiskt inte en enda logisk förklaring. Jag ammar inte. Alla mina värden är helt normala (har gått igenom omfattande blodprover), äter bra kost... :/

Kram

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos