Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 27 maj 2010

EN EXTRAVAGN

Vi behöver helt klart en extravagn så Amanda
oxå kan åka ibland. Ska man ut på lång promenad
eller ute sent på kvällen så kan man ju inte kräva
att lillstumpan alltid ska gå.!!
~~~
Hur gör ni med era treåringar??

bloglovin

6 kommentarer:

Agnieszka- Mamma till 2 sa...

Vi har en Phil&Ted, underbar då man kan ha den som singelvagn men även sätta dit extra sittdel så Nova oxå kan sitta om hon blir för trött, och hon blir 4 i september.

Mia sa...

Vi har en Brio Sitty åt Leo.
Den används flitigt.

Sanna sa...

Alva fyller 3 år i oktober, hon sitter i sin Emmaljunga Scooter vagn fortfarande och den är nästintill alltid med trots att hon mer än gärna går själv och håller handen i stället för att sitta. Men behöver hon sitta är den med så det känns bara bra.

£lli£ sa...

Har en ståbräda men kikat på en liknande sulky! Livia fyllde 3 igår så det känns lite "hemskt" att hon fick bli så stor och börja gå så fort lillasyster kom.

Petra sa...

P&T åker med när båda barnen ska med och bara en förälder... (men har också en engelsk variant av den vagnen som jag testar) - annars blir det ett par paraplyvagnar numera - beroende på vad man ska göra... 4-åringar orkar inte heller gå hur långt som helst ;-D Har ju en som är 3 år och en som är 4,5 år!

Kram

Geshiia - mamma till två pojkar sa...

Vi har en enkel som den du visar på bild fast i brun med mönster på. Liam är 2½ år men vagn behövs helt klart ibland. :)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos