Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 19 maj 2010

GLÖMDE...

Skulle ju berätta hur det gick hos BVC häromdagen.. :-o

Var lite trist för insåg att jag lurade er... Alvin vägde ju inte 8400g som jag skrev för en månad sen.. Han vägde "bara" 8170g. Så nya vikten var exakt 8500g och 68,2cm lång. Fortfarande en stor kille alltså..!! Men jag tyckte att viktkurvan hade börjat plana ut lite.. Fattas bara som han springer i gåstolen och krälar runt på golvet.. hahaha... Fast lång och smal lär han aldrig bli.. hihi.. :-D Sötknubbisen!!!

Läkaren vi träffade var samma som vi var till på vårdcentralen då Alvin blev dålig, ni vet då han syresatte sig dåligt och vi blev inlagda på SÖS.. - Jag var ju dit dagen innan vi åkte in akut med honom och han sa att det inte var någon fara med Alvin dagen innan. Egentligen försämrades han inte något speciellt de dagarna - kanske lite mera pip i bröstet, det var mest jag som kände att det inte stod rätt till.. Iaf... - läkaren erkände att han förmodligen hade gjort en felbedömning och var på mig om minsta lilla besvär Alvin skulle få framöver så skulle jag ringa honom så skulle han ordna en akut remiss till en barnmottagning som får utreda det hela!! Jag som inte ens var på väg att nämna det.. :-o Men nu glad att jag tog upp det, fick han sig en liten känga ;-)

bloglovin

3 kommentarer:

Jda sa...

Sötnöt! De är bra att du kängar dr, de ska inte få känna sig för säkra;)
Kaffe och smörgås bjuds de på imorgon
Kram

sara - tävlingar, rabatter och en massa kroppskomplex. sa...

Skönt läkaren tog upp det.
Här kommer det bli astma utredning för Leo :(

Therese sa...

Skönt att läkaren ville försöka behandla er bättre nästa gång :)

Hur gammal är Alvin?

Sv: Nämen! Grattis i förskott till eran stora dag! Vi firade väldigt lite i år, mest för att jag inte har ork att fira nu när min pappa är sjuk.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos