Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 26 maj 2010

MEDVERKA I DOKUSSÅPA??

Fick ett mail igår av tv - produktionsbolaget Mastiff där dom undrar om jag är intresserad av att medverka i deras nya tv-program som dom tror kommer bli av stor succé.!!

- Alltså ett nytt program här i Sverige.. :-o

Men usch så jobbigt.. Det här är andra gången jag blir tillfrågad av TV, tackade nej sist och tror nästan det blir samma sak igen. Anledningen - för att hela familjen kommer att medverka. Man vet aldrig hur TV vänder och vrider och vill inte att familjen ska råka ut för något illa. Men visst hade det varit kul?? Nyfiken på vad det är för program?? ;-)

Tycker ni jag gör fel som tackar nej??

bloglovin

6 kommentarer:

johanna mamma till 2 prinsessor sa...

Tycker inte att du gör fel, det är ju helt upp till dig och familjen över hurvida du ska tacka ja eller nej för precis som du säger så är det ju inte bara du utan även respektiva familjemedlemmar. Kanske skulle be om mer information och fråga lite över det för att få reda på lite mera fakta, på så vis kanske du kan ta ett fullständigt beslut beroende på om du tror att någon kommer ta skada eller ej ;)

MAMMAFIA sa...

Om dom inte ens kan säga vad det är för slags program eller vad det går ut på (som jag förstod det på din text är det så..? ) hade jag ALDRIG tackat ja. Aldrig!

Agnieszka- Mamma till 2 sa...

Jag tycker du gör rätt som tackar nej när du känner som du gör. jag hade tackat nej oxå! Tycker att bloggen räcker gott och nog=) Klart man är nyfiken på vad det är för såpa!!!!

kramar

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Ja jag är självklart nyfiken:)

Paradise hotell?;)

Geshiia - mamma till två pojkar sa...

Jaaa jag är nyfiken! Tell me!

Nina sa...

Vad var det för program? ; )

Jag skulle personligen aldrig ha med familjen i en dokusåpa...

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos