Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 1 november 2011

VÅR KRYSSNING MED BIRKA

ATT02074ATT02059

ATT02056ATT01927

ATT01921ATT02053

ATT01930ATT02062

ATT01942ATT01939

ATT01933ATT01918

ATT02065

Bilderna talar nästan för sig själv hur bra vi hade det på kryssningen med Birka Paradise. Det var massvis med olika aktiviteter för barn och ungdom, t.ex frågesport, dans och lek, pyssel, lekrum, bio, ansiktsmålning m.m.

Förutom alla aktiviteter är det ju roligt och äventyrligt för barnen att bara" åka stor båt – vi tog en tripp runt hela båten ute – bara det är ju en otrolig upplevelse! Alvin förstod nog aldrig att vi var på en båt utan han pekade på alla små båtar vi åkte förbi och ropade båt, det är lite knasigt att förstå ju Blinkar 

 

Vi bodde i en lyxhytt och det var ett himla bra beslut – med mycket lekyta och det enorma fönstret som man dessutom kan sitta i så hade barnen hur roligt som helst även där.

 

Vid incheckningen träffade Amanda en tjejkompis som hon gjorde sig bekant med redan då för att få tiden att gå innan vi fick kliva på båten. Sen träffades dom i lekrummet igen senare på kvällen och sen kan man säga att dom höll ihop resten av resan Ler Det var ett ledsamt farväl igår då vi skulle kliva av båten!

Lekrummet var rätt litet men alldeles tillräckligt, många timmar spenderades där vill jag lova. Det bästa med våra barn är att båda är otroligt duktiga på att leka ensamma eller med varandra så vi behöver inte vara med hela tiden. Vi kunde sätta oss utanför lekrummet och njuta utan barn och med en öl i handen, hehe..

 

Buffén och frukosten är alltid lika bra på Birka – perfekt att boka in buffé då man har barn med sig, det finns ju med säkerhet alltid något dom gillar! Blev väldigt imponerad då vi kom till vårt bokade bord vid middagen då det redan stod en barnstol vid vårt bord till Alvin – sånt gillas!

 

På morgonen hade lekvärden bjudit in barnen på pyssel, man fick göra egna masker, rita, bygga pärlplattor m.m. Amanda ville givetvis vara med och göra sig egen mask hon som älskar pyssel. Under pysslet träffade vi på Nova, Bingo Rimérs dotter, hon gjorde oxå en egen läskig mask.

 

Jag tror att det inte dröjer innan barnen tjatar på att vi ska åka igen på en kryssning, tror kanske man ska göra det till en tradition – vid varje höstlov bokar vi familjekryssning med Birka Paradise Skrattar Några som är med?

1 kommentarer:

Angelica sa...

Klart jag är med :D Hoppas att vi kan åka på en birka kryssning!!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos