Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 25 november 2011

UNIKA 3D MATTOR

matta

bondgardmacbook

Dessa unika barnmattor är designade för att stimulera och utveckla barnens lärande och underhåller barnen  länge på ett interaktivt sätt där alla kan få vara med och leka. Inga batterier behövs!

 

Deras tredimensionella mattor uppmuntrar till  fantasifull och kreativ lek. Dessa underbara mattor är ett alternativ till dagens snabba, teknikbaserade leksaker. Mattorna är designade av en turkisk arkitekt och har utvecklats för att främja självständigt tänkande och en traditionell process för upptäckt genom lek. Mattorna är hudvänliga, antistatiska, fläcktålig och tillverkade av obrännbart material.
Tillverkaren har åtagit sig att producera de mest hälsosamma mattorna på marknaden för ditt barn. Efter flera tester i godkända internationella laboratorier har tillverkaren fått ett intyg om överensstämmelse till Europeiska Child Protection standard för mekanisk och fysisk uthållighet och avsaknad av giftiga ämnen.

 

Helt fantastiska mattor – jag vill ha till barnens rum!!! Det är Bonde of Sweden som har och säljer dessa fantastiska mattor, se mer av dom här.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos