Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 10 november 2011

NEDRÄKNING – 2 VECKOR

ATT00571

ATT00568

Nu är det max två veckor kvar tills att Leeloo får hennes valpar och oj så stor hon är nu. Jag börjar bli mer och mer nervös vill jag lova! Hade ett långt samtal med en kennel och pratat av mig och ställde en miljon frågor. Känns lite tryggare Blinkar Men blev rekommenderad att uppsöka en veterinär och göra en röntgen så man får veta exakt hur många som bor därinne och hur stora dom är, så man på ett ungefär vet om Leeloo klarar att valpa själv eller om kejsarsnitt behövs. Jag är nästan 100% säker på att man Skrutta fixar det galant själv!

På ultraljudet kan man inte se hur många valpar det är då dom kan gömma sig bakom varandra, men minst fyra valpar såg dom iaf. Vad tror ni, idag får jag veta exakt antal, vågar ni er att gissa hur många hon ska få, färre än fyra eller såg vi alla på ultraljudet? Kanske det är dubbelt så många? Vem gissar rätt först? Skrattar



Uppdaterat - det var inte fyra valpar utan FEM :-D

8 kommentarer:

Hannele - mamma till två prinsar sa...

Naaaw..så mysigt med valpar ^^

JAg gissar på 5, lite udda tal..jag gillar udda tal :D

MAria fahlen sa...

sex st!

Linda sa...

Så söt hon är men hon ser verkligen sprickfärdig ut:)
Hoppas hon kan sköta det själv och hon slipper kejsarsnitt.
Vad är hon för ras?
Jag tror på 5 valpar.
vi är så sugna på hund men har inte DEN, vi har lite för stora krav tror jag:) Vill ha en chihuahua blandat med någon lite tjockare ras som gör att den inte blir så smal, förstår du hur jag menar:)
Ha en fin kväll!

MADELEINE sa...

Linda - Leeloo är en renrasig chihuahua med stamtavla, så även dom kommande valparna :-)
Finns många chihuahuor som inte är för smala, tycker verkligen inte Leeloo är det. Hon är rätt stor fast väger ändå perfekt. Gillar heller inte dom minismå..
Trots det är samma ras så ser dom väldigt olika ut chihuahuor - hoppas på alla valpar blir som vår Leeloo ;-) Du får höra av dig om du är intresserad sen!

Martina sa...

Vilken flashback jag fick till när min manxkatt skulle få sina kattungar... Hon var liten innan och blev klotrund...sen fixade hon själv att klämma ut alla SEX ungarna!

Sen fick jag ge henne massa grädde och extra näringsrik mat och ungarna extra kattmjölkersättning för de diade så pass att min lilla Azri blev ett skelett i princip!

Mia sa...

Jösses vilken söt liten tjockis. =)
Är det kanske en liten minigris?! hihi...
Hoppas allt går bra med valpandet, det är ju verkligen nära nu! =)

Anonym sa...

Ojojoj vilken liten tjockis! :-) Hoppas hon klarar det själv, alltid bäst ju! Vi ska kika på en valp i morgon faktisk - spännande!!!!

Anonym sa...

Ojojoj vilken liten tjockis! :-) Hoppas hon klarar det själv, alltid bäst ju! Vi ska kika på en valp i morgon faktisk - spännande!!!!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos