Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 17 november 2011

FORTSATT MASSA TJAFS

Åh vilken cirkus allt blev då vi tjafsat en massa med ComHem – det tog hus i helvete då man bloggar om dom och man blir kontaktad direkt – man slapp alltså telefonkön det är ju bra, men vad säger det om dom?

 

Efter många om och men har vi äntligen fått nya kort och tillbaka våra TV-kanaler! ComHem själva trodde det var boxen det var fel på och ville vi skulle köpa en ny.. ööhh, tur man var envis och skällde tills dom gav med sig och skickade nya kort. Efter flera samtal lovade dom mig att vi kommer att skicka ut ett sms där ni får information vad som gjorts och att ärendet är avslutat – vi har fortfarande inte fått ett endaste sms!?!

 

Idag pratade jag med uppsägningen igen och krävde att dom skulle komma med ett bättre erbjudande till oss för att få oss att stanna kvar trots all strul – visst kunde han det MEN då var vi ju tvungna att teckna upp oss ett år igen!! Är man sugen på det då det strulat så jäkla mycket? Om man varit kund i fyra år och betalar ca 1500kr i månaden kan dom inte komma med ett bättre erbjudande då utan att man förlänger abonnemanget? Värdelöst!

Nu inväntar jag iaf ett mail från kundtjänst där dom ska skriva ner allt vad dom kan erbjuda oss i kompensation och för att sänka vår månadskostnad – med förlängt abonnemang såklart.

Helt sjukt att t.ex Bredbandsbolaget kan erbjuda snabbare internet och fler TV-kanaler plus telefoni till hälften av vad vi betalar idag! Klår ni det ComHem, i så fall är vi redo att lyssna!

 

2 kommentarer:

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Jag tycker att jag hör om otroligt många som har problem med just Com Hem. Nu är jag ännu mera nöjd över att jag valde att ta allt hos Bredbandsbolaget för nästan inga pengar alls.

alexandra mamma till Tove och pysen i magen sa...

kanske ska be min syrra höra av sig till dig..

hon jobbar på com hem.. hon kanske kan hjälpa dig lite..

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos