Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 25 november 2011

MUPPSAN TIPSAR:

ATT00127

Mina två nya favoritprodukter från Rapsodine!

Jag älskar produkter som har en skrubb funktion, med sand etc inuti, men den här är snäppet värre – sockerskrubb, helt ekologisk dessutom!

 

Info: Rapsodines hud och hårvårdserie består av ett 30-tal helt ekologiska produkter som alla baseras på svensk rapsolja. Rapsoljan som används i Rapsodines produkter utvinns ur ekologiskt odlad raps från Österlen i Sverige. Kallpressad rapsolja är inte bara gott i matlagning och bra för hälsan. Oljan har dessutom visat sig fungera utmärkt för hud och hudvård. Rapsolja är en halvfet olja som absorberas snabbt. Den är mjukgörande, skyddande och mycket näringsrik. Rapsolja har mycket goda effekter på torr och irriterad hud. Rapsolja innehåller mycket steroler vilken gör att den har bättre effekt och är nyttigare än exempelvis olivoljan.

Rapsodine sockerskrubb
En stimulerande och mjukgörande kroppspeeling baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt. Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp av varmt vatten. Produkten är helt fri från vatten och konserveringsmedel och innehåller vitamin E.

 

Finns att köpa hos bl.a Hälsokostgrossisten för 50kr.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos