Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 15 november 2011

ALVIN´S 2ÅRS KALAS

ATT00023

ATT00026ATT00032

ATT00029

ATT00062ATT00050

Så här otroligt fint blev det med Scooby Doo dukningen från Partytajm! Alvin sken som en sol då han kom hem till kalaset Ler Det är så mycket roligare att ha ett tema på ett kalas än utan, det har vi alltid haft. Tidigare har vi haft Nalle Puh, Barbapapa och Askungen samt Hello Kitty. Barnen har alltid fått välja själva, det är ju faktiskt deras kalas.

Vi bjöd på tårta och kakor, barnen lekte en massa, spelade ett Scooby Doo spel och vi hade fiskedamm.

I Scooby Doo påsarna låg det leksaker (bil, dinosaurie, såpbubblor m.m) och med lite godis, alla leksakerna kommer från Partytajm och godiset köpte jag på Rusta, dom hade speciellt färdiga påsar för just barnkalas.

 

Jag rekommenderar varmt att köpa era kalasprylar från Partytajm, ni kan få massor för väldigt lite pengar! Nu är det dax att tänka på julkalendrar oxå, ska barnen få en paketkalender så har Partytajm allt möjligt tänkbart som man kan lägga i, superbilligt. Leksakerna kostar från 5kr och uppåt! Förra året hade Amanda en paketkalender och alla små paket kom faktiskt från Partytajm.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Åh men vad fiiint!! :) Förstår att han blev glad!

Anonym sa...

Vilken fin kalas! Ni har haft tidigare Barbapapa tema men jag hittar ingenstans att köpa grejer. Det finns ingenting hos Partytajm heller. Snälla, kan du hjälpa mig? Min dotter älskar barbapapa .

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos