Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 27 november 2011

TILL AKUTEN IGEN

ATT00720

Ja då var olyckan framme igen – Alvin behöver verkligen en vadderad hjälm tror jag! I fredags lyckades han snubbla rakt in i soffan och det gick så illa så han fick ett djupt och brett jack ovanför ögonbrynet. När jag kommer in efter att Älskling ropar på mig så är det blod överallt – hela ansiktet men framförallt hans öga. Jag trodde jag skulle tuppa av och säcka ihop – jag var helt säker på att det var hans öga!!! Tog in honom till bad rummet och tvättade hans ansikte och då såg vi jacket tydligt, bara att ta en handduk och pressa hårt för att få stopp på blödningen. Utan att ens fundera så packade jag en liten väska med blöjor m.m. och sen drog Älskling med honom till akuten – ja, Tomas fick åka. Jag pallade inte, jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att se barnen ha ont eller må dåligt. Ledsen Bara tanken på att se då dom satte stygnen på honom fick mig att må illa och gråta ännu mera.

 

Älskling kom fram till Sachsska, barnakuten på SÖS och visar upp honom varpå dom svarar att han har åkt till fel akutmottagning, den här barnakuten kan inte sy!!!! Ööööhhh, what? Fine om han hade åkt till fel akutmottagning men vad är det för svar? Iaf, dom bad Tomas åka till närmsta närakut istället, sagt och gjort så bar det vidare dit istället. Det värsta var att på SÖS tittade dom knappt på Alvin´s jack, inte tvättade inte stripade. På närakuten var det lugnt så Alvin fick hjälp med en gång, dom tog beslutet att inte sy och istället limma igen jacket och sen stripa. Dom frågade om det var dom på SÖS som hade satt stripesen som han hade på sig, näää – dom hade Tomas satt på Alvin på vägen in till närakuten. Men dom tvättade väl frågade dom sen – NOPE! Inte ett jäkla dugg gjorde dom!!! Så mitt råd är – åk ALDRIG till Sachsska barnakut! Vilken jäkla fredagskväll vi fick, när ska Alvin´s otur sluta – jag tror inte jag pallar fler hemska olyckor eller sjukdomar!

3 kommentarer:

Mia sa...

Stackars liten kille!
Men han verkar tapper.

Martina sa...

Men vad sjutton!? En akut som inte kan sy? Fast med dagens budget till sjukvården så hade de kanske bara en person schemalagd som "fick" sy och sedan gick den personen och blev sjuk...typ.

Men skandal är det ju.

Det brukar väl vara ganska många akuta fall som måste sys?!?!

Skönt att ni fick hjälp iallafall och att ni nu vet vart ni ska vända er direkt :-)

Anny sa...

Vilken idioti.... fan va arg man blir, det gäller ju barn!!

Glöm inte att fota ordentligt nu och anmäla till barnförsäkringen, ärr i ansiktet ger mycket pengar faktiskt.

Kram på er o på med hjälmen!! :)

Anny & Co.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos