Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 30 augusti 2010

RECENSION MATSTOL


Måste bara återigen tipsa er om Alvin´s matstol från Babybjörn. Den är verkligen helt fantastisk. Den är ju inte bara snygg, liten och praktiskt utan den har ALLT.

Varför den slår alla andra matstolar:
  • Designen - stilren snygg i svart och vitt, passar in i alla hem. Liten och smidig, går lätt att skjuta under bordet då man inte använder den, alt. fäller ihop den hur enkelt som helst.

  • Den avtagbara vita brickan - då barnet ätit klart är det bara att ta loss den översta brickan och diska av den - går även att maskindiska!! Du behöver inte ta ur barnet ur stolen under tiden utan under brickan sitter det svarta bordet.

  • Säkerhet - Alvin sitter helt fast i stolen då man fällt upp och låst bordet, han kan inte ta sig ur den!! Till skillnad från t.ex IKEA´s matstolar, Stokke stolar m.fl. Det är själva bordet som fungerar som "lås eller bälte" utan att han kläms fast. Låset sitter under bordet så barnet inte har möjlighet att själv kunna låsa upp det.

  • Material - den är gjord i plast och hårdlackerad stål. Den avtagbara brickan är tillverkad av akrylnitril-butadien-styren (ABS). Den är livsmedelsgodkänd och uppfyller säkerhetskraven för plast både i Europa (EEC) och i USA (FDA).
    Produkten är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Plasten är dessutom återvinningsbar.

  • En stol att växa i - du kan använda stolen från att barnet är ca 6mån ända fram till 2års åldern. Du behöver alltså inte köpa en ny stol så fort barnet blir mer rörligt eller större!! Amanda får faktiskt plats i stolen utan problem ;-)

  • Smidighet - som sagt, först och främst det avtagbara vita brickbordet, sen att stolen går att superenkelt fälla ihop så att det blir nästintill helt platt (se bild ovan), samt inga obekväma lyft då man sätter ner eller lyfter barnet i och ur matstolen. Stolen väger endast 5kg.

Vi rekomenderar helt klart Babybjörn´s matstol.!! En solklar 10:a.!!

HÄR hittar ni återförsäljare för matstolen.

bloglovin

1 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Den ser bra ut. Själva har vi budgetalternativet Antiloop, från IKEA ;) Men förstår att du gillar denna, den verkar kanon :)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos