Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 11 augusti 2010

EN RIKTIG UPPDATERING

Fy så trist att jag tappat ett par bloglovin prenumeranter på semestern :-( Men det är väl så... Har varit grymt skönt att vissa dagar inte ens startat upp datorn!!

Har nyss gått igenom 90st olästa mail - och det är bara för TRE dagar!! Fan vad mycket skit och reklam man får.. fast det var en hel del jobbmail oxå - jobbar ju faktiskt trots semester!! :-o Fast inte alls lika mycket som annars.. har unnat mig riktig semester!! Hoppas Madeleine oxå gjort det - men jag tvivlar ;-)

För er som gissat på bären - japps, det är björnbär!! Lyxigt va?? Älskar björnbär!! :-D Fast, vet någon när man kan plocka dem?? Nu är dom ju liksom inte mogna.. :-o

Angående vinnare och vinster - jag har haft semester, därför har jag inte dragit alla vinnare samt svarat på mail, hoppas jag ni har förståelse för - men så fort jag hinner kommer jag att dra vinnarna av valfria Crocs från Kotteshoppen samt namntavla från Anna.!!!

Imorgon kommer jobbet starta på allvar dessutom - ska träffa Madeleine för möte med banken sen har vi lunchmöte efteråt - guuud så jag längtar att få komma igång med allt roligt, hittills har vi bara gått igenom allt tråkigt pappersjobb känns det som.. Snart kommer jag dela med mig av vad vi kokar ihop för bolag :-D

Tror vi är i Uppsala nu - snart hemma i älskade Sthlm - en av världens finaste huvudstäder!! Har haft det helt underbart i stugan med familjen, men känner att jag faktiskt längtar tillbax nu. Gå på stan, träffa vänner, jobba och annat Sthlm har att erbjuda ;-)

bloglovin

2 kommentarer:

Lotta sa...

Här i Bergslagen är inte björnbären mogna förrän i september...det kanske är ännu senare längre norrut? Men så finns det väl säkert olika sorter oxå förstås...gott är det iaf =)

Anonym sa...

Björnbären ska lossna av sig själv när man plockar dom. Lossnar dom inte när du tar dom låt dom sitta... Björnbär är ju sååå gott :)

Angelica

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos