Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 22 augusti 2010

DAX FÖR NY BILSTOL


BRIO Caro kan placeras på alla säten i bilen som har trepunktsbälte och inte har krockkudde (airbag). Både barnet och bältesstolen spänns fast med bilens trepunktsbälte. Diagonalbandet placeras i bälteskroken i huvudstödet och därefter under det motsatta armstödet. Höftbandet placeras under båda armstöden. För monteringsanvisning läs manualen som medföljer bilbarnstolen.

BRIO Caro har löstagbar rygg vilket gör att bälteskudden kan användas separat. Huvudstödet i ryggen är justerbart i sex olika höjder. I bälteskudden
finns två utdragbara mugghållare. Bältesstolen har avtagbar och tvättbar klädsel. BRIO Caro finns i färgerna röd/svart, grå/svart, ljusgrå/svart eller svart.
~~~~~
Alvin har en BRIO primo, men som han börjar växa ur!
Tänkte att han skulle överta Amanda´s stol som hon har
nu - osäker vilket märke det är på den...
Men då behöver ju Amanda en ny, den här ovan är jag
riktigt sugen på. Tror den skulle motsvara mina
förväntningar, kanske även ännu bättre?? :-o
~~~~
Någon som har en sån?? Tips??

bloglovin

4 kommentarer:

Annelita sa...

En sådan stol har vi till Johns dotter. Hon sitter jättebra i den.

MAMMAFIA sa...

Vi ska köpa Britax. Tror vi. Vet du eller nån annan nåt om dom? vad jag vet och läst och hört ska de vara de bästa... ?

Elin sa...

En sån har min store pojk och han sitter skapligt bra i den, Nu är han rätt stor i växten (5,5 år och väger 28,3kg och är 122cm) så hans axlar får inte riktigt plats.
3,5åringen sitter i en Brio Zento och sitter riktigt bra i den med. Han börjar dock klaga över ont i rumpan n är han sitter, men eftersom vi inte åker så långa sträckor så får han sitta kvar i den tills han blir 4 iaf. Vill inte behöva vända för tidigt eftersom han ff sover i bilen så är det bra bakåt, känns mycket säkrare och det är det ju med.

Lillasyster sitter i en akta graco cosmic och så fort mellan flyttar över i sin akta rally sport så får hon ta Zenton, för aktan är jag inte alls nöjd med.
Tror det ska finnas en bild på hur mina sitter i baksätet i min blogg. Om inte annat så lägger jag upp en bild nu ikväll!

Men caro är en bra stol!!

Anonym sa...

Är inte Amanda för liten för att åka framåt? :-0 :-0 :-??
Barn ska åka bakåtvända så länge det bara går, minst 4 års ålder, hon fyllde väl 3 nyss?

Köp en bakåtvänd stol, en rymlig så kan hon sitta i den ett bra tag till, sen när hon vuxit ur den och hunnit fylla minst 4 år så köper ni en framåtvänd till henne, och säljer den andra om de tär så att ni inte vill köpa en bakåtvänd nu för att de ofta kostar en hel del?! Många tycker ju så... Låter lillesyskonet ärva stolen, och så tummar man på storasyskonets säkerhet istället..... Allt för att spara pengar istället för.

Men säkerhet går ju alltid först, eller??? I alla falla i min familj.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos