Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 20 januari 2009

I BREVLÅDAN

Idag kom min brevbärare in med ett paket, han är ju bara för snäll ;-) Slipper alltid hämta mina paket då han jobbar och jag självklart är hemma..!!!




Det var iaf ifrån JNY Design - Mandis spaderklänning kom OCH ett par svarta matchande leggings till, ni kan ju gissa vad som kommer att bli dagens outfit imorgon?? ;-)

Så himla snyggt, jag funderar på att köpa in JNY´s All in kollektion till min butik, vad säger ni om det?? Kan ju passa på att fråga om det är något annat märke ni gärna vill se??

Innan alla säger Molo, Katvig, Nova Star m fl, så har dom stopp nu, säljer bara till fysiska butiker!! Bara så ni vet, så andra märken tack.!!! :-)

Var ju och tittade på hus idag oxå, - på Värmdö..!! Hittade ett hus vi får köpa relativt billigt så har räknat ut att om vi vill kan vi lyx renovera d och köpa in rätt mycket nya möbler och så, inte helt fel.. ;-) Så nu tittar vi på yacuzzi, rostfria vitvaror, soffa och massa annat.. :-o

Men, bestämmer vi oss för huset så har vi MASSA jobb framför oss... Hmm...


bloglovin

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket :D

Shampoodle då? :D

Anonym sa...

Svårt val. Om det är mycket att göra alltså...
Men det blir ju då istället som man vill ha det. :-D

Säger som tidigare talare: schampoodle då?

Anonym sa...

Spännande med huset & om ni nu bestämmer er för det, ta del av rot- bidraget & anlita folk till att göra det värsta, får ju dra ev 50 000 var så det blir ju 100 000 sammanlagt:-)

Anonym sa...

Kul med hus, men renovering är jobbig, vi köpte ett gammalt hus för ungefär tio år sedan och har byggt om och renoverat typ under alla år, jag älskar vårt hus men som sagt, nya hus är lättsammare.

JNY Design är en helt ny favorit så JAAAA ta in det märket i Din butik.

Hur känns det nu, har Du fått Din medicin eller kör Du fortfarande med alvedon?

Jag har varit sjukskriven på heltid sedan juli 1998.

*kram*

Anonym sa...

Ja det låter som en bra ide, att först kolla om det går att få det som man vill och sedan renovera INNAN man flyttar in.
Men jag skulle nog fundera minst två gånger innan jag flyttade ut från city, tänk på längre resväg, nytt dagis/skola etc.
Men samtidigt är det härligt med hus, slippa grannar etc.
*kram*

Anonym sa...

Ja inte trodde väl jag att jag skulle hamna här av alla ställen, ett riktigt öde med Stöde:) När en annan åkte till Åre som barn så kunde jag ställa frågan; Hur f*n kan/vill man bo här? Å nu bor jag precis i ett sånt hus själv. Mitt ute i ingenstans. Haha, ja vad gör man inte för kärleken..
Va spännande med huset, Värmdö är ju jätte fint. Har vart där mkt som barn då en av mina bästa vänner bodde där. Håller tummarna på att Ni vinner budgivningen.. Å xtra kul är ju att få lite pengar över till att renovera i sin stil/smak.

Tycker absolut att du ska ta in JNY Design, har ju jätte fina grejer.. Väntar nyfiket på Mandis nya outfit.

Anonym sa...

hejhej...vart på värmdö?? ja tro ni kommer att trivas...du ä ju en landet tjej så du kommer nog att trivas...mvh sara

Anonym sa...

Men det är nog inte en nackdel att köpa hus som man måste arbeta mycket på. Se det som att det är lättare att få det som man själv vill ha det istället. :)

Äppel Päppel sa...

Jag gillar ju danska barnklädesmärken! Skulle gärna vilja se t ex Schuster & Haugaard som jag tycker har jättemycket snyggt!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos