Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 16 januari 2009

BEN & JENNIFER

En vecka efter dotterns födelse den 6 januari har Ben Affleck och Jennifer Garner i en exklusiv intervju med People Magazine avslöjat dotterns namn. Hon ska heta Seraphina Rose Elizabeth Affleck. Namnet Seraphina kommer från det bibliska ordet Seraphum som betyder "Den eldiga". Läs mer HÄR..!!

bloglovin

3 kommentarer:

Anonym sa...

men typ hur stor är den då svea väskan ? tkr de är så svårt å se på bild, är den typ som en resväska eller mer, ha med sig ombyte då man ska på jobbet väska, kan du inte lägga upp en bild när du har väskan på axeln, då ser man lättare storleken på den *please*
nee dött på jobbfronten nu, suck! har inte jobbat sen i måndags å ja blir tokigt om dem inte ringer snart, jag tkr ju om å jobba, får spader av att gå hemma!! (ja är ju timvikarie och blir inringd när de behövs) från de att albin började dagis fram tills nu har de ju vart svinbra me jobb, heltid.. så får väl se till veckan..

Anonym sa...

Vad är det för strl? Vad vill du ha för det isf? Himla snygga skötväskor btw! Jag köpte en ny igår. En Akta graco. Kände att jag behövde en större. Oliwer växer ju o så blir ju allt större som man måste släpa med;)

Anonym sa...

oh, tack så mycket!
ja den kan vi göra! :) lägger till dig nu!
Kram

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos