Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 23 mars 2009

SOVPROBLEMEN

Tack för alla tips om nattningen!! Grejen är den att problemet är inte att jag är rädd att hon ska ramla utan det är att hon INTE ligger stilla.. :-o Hon tycker d är sååå kul att hon kan ta sig över sängen!! Sänker ner grinden så den är låg så hon inte kan ramla högt ur sängen..

Har kollat runt efter en fin växasäng.. dax för d nu!! Då är d bara till problemet att hon ska ligga kvar :-o Vi ligger henne på kvällen och hon somnar själv i vanliga fall. Sjunger en sång sen är d alltid bara att gå ut, när hon vill sova släcker hon lampan och somnar själv. Så har hon gjort i ett och ett halvt år nu, så duktig så ;-) Kanske vi varit bortskämda så nu får vi igen!!??

Nu måste jag ta och sminka mig och sen bege mig till jobbet på Katrinsgoodiebag.se - Ni har väl inte missat produkterna som ligger med den här veckan??? :-o WOW, säger jag bara!!!

bloglovin

3 kommentarer:

Anonym sa...

När ni fått kläm på hur ni ska göra, eller vilket som passar er bäst så får du gärna berätta för mig! :)
Har samma nattningsmetod som ni har (hade?), och jag bävar för den dagen lillkillen kommer börja klättra ur sängen och man ska försöka få honom att somna utan att kliva upp. :)

Marie sa...

Spännband! Det hjälper säkert mot alla rymningsförsök... ;-)
Kram

Anonym sa...

Elin har vägrat ligga i spjälsängen sedan början av april förra året.
Tidigare gjorde jag/vi som Du/Ni lade henne och lämnade henne och hon somnade själv.
Numera, sedan snart ett år tillbaka (!) sover hon i min säng, jag ligger tillsammans med henne tills hon/jag/vi somnat vilket gör att jag oftast sover kl 20 numera ;-)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos