Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 25 mars 2009

ÅNGEST

En till dag hemma med Mandis.. samma visa idag efter lunchen.. - hon VÄGRAR sova.. jag försökte lägga henne mellan 11.00-14.00, precis som igår. Det går inte.. hon är så jäkla trött men kommer inte till ro och kan sova.. varken med mig i min säng eller sin egen.. SUCK..

- dom här två dagarna har varit såå jobbiga.. jag är helt slut... jag somnade vid 19.30 igår.. sen vaknade jag efter nån timme och kände av världens ångest och stress.. hyperventilerade..

Fan, vad är d som händer..?? Borde vara glad och nöjd med allt nu men känns inte så.. helt sjukt.. Tror att det är mest för att jag arbetade 60% tidigare och hade massa tid för familjen och min barnbutik Coolchildren.. nu arbetar jag heltid, hemma sent varje dag.. hinner inte alls med barnbutiken :-( Bara packa och skicka.. bokföringen hamnar efter.. och det får jag sån ångest över!!! Men framför allt mår jag dåligt över att inte hinna umgås med Amanda något alls längre...

Nu ska jag gå och borsta tänderna, ska göra precis som igår och gå och lägga mig redan nu.. är fruktansvärt trött...

Ledsen att behöva tynga er med mitt dåliga humör.. behövde nog skriva av mig lite...


bloglovin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar behöva en stor KRAM! Hoppas det känns bättre snart :)

Hundmodebloggen Posh Poodle sa...

Det behöver man ibland :) Vad tråkigt att du har det jobbigt, hoppas att det lättar snart! Kanske känns det bättre så fort du har fått lite mer rutin på nya jobbet? Skickar en stor kram!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos