Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 28 september 2008

SKITSÖNDAG

Haft en "legat i soffan, yrat och snörvlat dag" idag.. Mandis fortfarande feber men lite piggare.. jag blir bara sämre känns d som.. eller är man bara helt slut efter gårdagsnatten och att ta hand om ett sjukt barn då man själv är sjuk... :-o Det suger verkligen..

FAST Mandis somnade vid 10.30 och sov till ---> 14.00 *lillan* Hon behövde nog d.. jag sov i ca 30 min av den tiden.. kunde inte bara.. Men låg iaf på soffan.. lr jobbade en del oxå.. börjat packa alla beställningar som kommit in ;-)
- Jättekul..!! Spännande att kika in och se statistiken, vilka kläder/skor som tittats mest på och se hur många som är inloggade i butiken..!!

Har du missat min webshop som precis haft premiär, gå då in HÄR och spana in alla supersnygga och tuffa barnkläder och barnskor från bla. Rockefella, Yorrik, Lundmyr of Sweden mfl. Missa inte det grymma öppningserbjudandet, - 20% på HELA beställningen!!!

Coolchildren.se - Coola kläder för Coola barn

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du, jag begriper inte hur jag kan få in loggan för Cool Children på min blogg. Kan det ha att göra med att min blogg är gratis?? Jag har bara fått med den som länk. Men jag hittar inte... Irriterande...

Ja ja....

Kram på dig!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos