Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 18 september 2008

BARNVAKT



Igårkväll hade jag mina älskade systerdöttrar här, Jennifer 9år och Angelina 5 månader..!! Skulle vara barnvakt så Syster och Paul kunde gå på Coldplay på globen ;-)
Det jag inte hade räknat med att Älskling jobbade på kvällen och Adde Padde drog ut med polarna.. :-o Så d blev jag och fyra små tjejer - Mandis, Jennifer, Angelina och Leeloo, hihi..
Hade en supermysig kväll, Mandis blev inte så mammig, bara då Angelina blev lite ledsen då hon fick lite magknip och kanske kanske saknade Mamma lite :-o Då ville Mandis oxå bli tröstad av Mamma.. *lillan* Men gick kanon ändå, Jennifer fick passa sin lillasyster i ett par minuter då jag skulle lägga Mandis. Sen somnade Angelina oxå strax efter.. jag och Jennifer passade på att spela lite yatzy under tiden :-)

Blev bara en liten powernap sen var d bus på schemat, hihi ;-) Underbart att ha Mosters gotjejer här, bara få rå om dom!! Är självklart barnvakt igen nåt om du vill Syss!!!

Angelina somnade för natten strax efter nio, strax efter det däckade jag och Jennifer på soffan oxå.. haha.. - Man blir utmattad av att vara barnvakt..!!!

Stolt Moster..!!

4 kommentarer:

Marie sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha haft det på eran tjejkväll. :-)

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Klart du blev trött!!! Så många & relativt små kräver en del!! Hoppas du är pigg & utvilad nu!?

Njut helgen söta♥

Anonym sa...

Helkväll med en massa barn! Härligt. :-D
Förstår att du däckade på soffan.

Anonym sa...

Mysigt med tjejkväll! :) Men jag förstår vad du menar, jag blir trött så det räcker bara av att vara barnvakt några timmar... Man är ju inte riktigt van vid sånt stök och liv hemma... :)

Kram på er!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos