Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 12 september 2008

NY LAPTOP

Nu har jag införskaffat en ny laptop..!!
Det är en LG E500-KAPE3V 5999:-
Köpt hos PC City i Sickla, dom firar 5års jubileum nu, så dom har många kanon erbjudande!!

Intel Core Duo T2390, 4096MB RAM-minne, 250GB hårddisk, webkamera och 15.4" widescreenskärm. Windows Vista Home Premium.

LG E500-KAPE3V är en laptop med vacker design och bra prestanda som räcker långt. Processorn är Intel Core Duo T2390 som ger bra stabilitet och kraft till både arbete och multimedia. Arbetsminnet är hela 4096 MB, bra för dig som gillar att ha många program igång samtidigt eller kör stora presentationer. Lagringsutrymme på 250 GB räcker långt, om du ändå skulle fylla upp arkiverar du lätt äldre filer med hjälp av den inbyggda DVD-brännaren. För kommunikation via exempelvis MSN så har datorn inbyggd webkamera.Surfa var du vill i hemmet eller via hotspots med hjälp av det inbyggda trådlösa nätverkskortet. Överför enkelt bilder från din digitalkamera eller mobiltelefon via kortläsaren, som tar de flesta förekommande korten. Grafiken drivs av ATI Radeon X2400HD med 256 MB dedikerat minne. Windows Vista Home Premium.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller på att tradera ihop pengar till en begagnad dator.
Har lite kontakter och datakunniga i Joels bekantskapskrets, så det kan bli bra med en beg också. :-)

Anonym sa...

Alltid kul med lite nytt på hårdvarufronten. Själv kör jag en kraftfull stationär, en äldre Acer Travelmate och en Asus Eee PC 900 som körsbär på toppen :)

Fast det behövs till min blogg iofs - och så är jag lite av en prylnörd.

Anonym sa...

Är intresserad och tittar efter just den här datorn, men ingen vill visst visa om den är helvit :S är den det på baksidan även fast den har en svart kant?
Tack så jättemycket!

MADELEINE sa...

Tangentbordet är vitt bara, annars är den svart runt om!! Kanonsnygg dator ;-) Mycket nöjd!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos