Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 5 juli 2011

MUPPSAN I MEDIA–DEL 3

mama_semester

Senast var jag med i Mama och svarade på hur mycket man ville vara med familjen på semestern – den här artikeln har jag inte visat upp nånstans med risk att min älskade familj och släkt misstolkar den, haha.. Nejdå, till viss del sanning och till viss del överdrivet. Då vi är på landet tjatar jag nästan till mig min familj och vänner dit – älskar att kunna träffa dom som fortfarande bor kvar hemma i Norrland så ofta då vi är där. Fast jag måste erkänna att jag skulle göra vad som helst för egentid med bara Älskling i sommar, kanske en hel helg utan barnen och andra, bara vi två tillsammans. Vi skulle säkert bli rastlösa fort och börja klättra på väggarna och bli sjuk av saknaden av barnen MEN det skulle oxå vara himla mysigt! Vi skulle behöva bli bättre på att göra saker ensamma oxå och inte alltid ha med barnen på allt, nog för att det är väldigt positivt men det är så himla viktigt att bibehålla kärleken och lusten och inte bara vara Mamma & Pappa. Hur ofta gör ni något utan barnen och vad gör ni?

2 kommentarer:

Elin sa...

Jag och min svägerska har precis kommit överens om en sak. Min idé faktiskt ;-) Vi har sett att det fungerar så bra när våra barn sover över hos varandra att vi ska göra det till en grej. En kväll i månaden ska vi passa deras barn och en kväll ska de passa våra. På så vis ska vi få tid tillsammans med vår partner. Datenight. Tror att det är jätteviktigt att man får tid tillsammans utan barnen. Man är ju som sagt inte bara föräldrar utan även ett par.

zasata sa...

ja usch egen tid vet jag inte vad det är..

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos