Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 18 april 2011

SOMMARNYHETER


Då man ser sommarnyheterna från Geggamoja så längtar man verkligen till sommaren. Shortsen och linnet klär jag gärna Alvin i på de varma och soliga dagarna. Jag är motståndare till kläder som endast ser bra ut men är obekväma att ha på sig, t.ex vissa Rockefella plagg. Barnkläder ska vara mjuka, lekvänliga och sköna - precis som Geggamoja´s kläder är! :-)

Regnstället är ju så jäkla snyggt, är himla sugen på det till Alvin - vore bra att ha ett utan foder dessutom.

Undrar om Alvin kan ha sitt Geggamoja linne som vi köpte förra sommaren eller om han kommer att se ut som en michelingubbe i den - vore toppen för då behöver jag bara köpa shortsen ;-) Även om det är olika blåfärger så kommer det bli snyggt!

Hos Babylooba kan ni köpa Geggamoja kläder med 20% i rabatt, ange bara "muppsan" i kassan.


bloglovin

1 kommentarer:

Dorothea - Ett nästintill trillingliv sa...

Jag har ju massa rockefella kläder -men absolut inga som är "obekväma" dock har vi inga jeans, kanske är det dom du syftar på? Tröjor och t-shirtarna är precis lika mjuka och sköna som alla våra geggamoja plagg. dock bara mer åt de ballare hållet -istället för geggamojas mer softa kläder!

Hoppas ni har en nice dag raring. STOR KRAM

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos