Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 18 april 2011

ANDRA VECKAN MED NOKA



Den här veckan började inge bra - igår sjuknade både jag och Amanda in och fick feber, ont i halsen och en hemsk snuva. Jag har dessutom ont i varje del i kroppen - fingrarna värker och ryggen håller på att ta knäcken på mig. Så idag är jag hemma och VAB:ar, båda barnen fick vara hemma. Mest för min skull eftersom att då aktiverar barnen varandra ;-)


Iaf - ingen bra NOKA vecka då man är sjuk. Äter i och för sig väldigt dåligt då jag är sjuk så kanske går ner i vikt ändå. Ska ju börja köra Zumba oxå snart och det går ju inte då man är dålig. Nää, bara att kurera sig - det här ingick inte i min plan!


Tillsammans med Agnieszka, Annika, Patricia och Josephine ska jag kämpa och göra vår viktnedgång roligare :-) Jag ska bara komma på någon bra morot till oss så vi har något extra att kämpa för - nog för ett nyttigare liv och en lättare kropp är ett himla bra pris men ibland behövs något mer! Fler som vill vara med och köra NOKA?


bloglovin

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos