Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 11 april 2011

LÄRA SIG RÄKNA

Amanda är mitt uppe i att lära sig räkna. Hon räknar fingrar, dockor, människor, mat, leksaker - ja allt man kan räkna ;-) Allt handlar om former och siffror just nu! "Mamma, är det en triangel?", "Mamma, ska jag äta upp fyra köttbullar till?". Hon har ett stort intresse av att lära sig nya saker, envis som ett troll - en himla bra egenskap. Hon har sen ett bra tag tillbax kunnat skriva sitt eget namn, nu kan hon även skriva Mamma, Pappa och Momma, snart även Alvin.

Då hon fyllde år fick hon Sifferboken som hon ofta läser och räknar siffror i, den är lite i svåraste laget men på första sidorna kan man räkna olika djur och samtidigt se vilken siffra det är - det gillar hon!

Iaf - för att avrunda och komma till det väsentliga i inlägget, hehe... Hittade det här roliga och lärorika legot och så här stod det om det:

Den har aldrig varit roligare att lära sig siffror! Med ljusa, färgglada numrerade Duploklossar, små barn lär sigsiffror utan att ens veta om det! Inkluderar många Duplokolssar att börja med som ett Duplobarn minifigurer, hund och vagn för att ge ändlösa timmar av lärande och att ha roligt när man bygger med sitt Duplo Lego.


* Duplo paketet inkluderar barn och minifigurer, katt, vagn bas, fönster och staket! * Lekfulla bilder på alla Duploklossar för att hjälpa barn att lära sig siffror på ett roligt sätt!


Det finns även med bokstäver istället för siffror! Det är leksaker jag verkligen gillar!


bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos