Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 19 april 2011

ROLIG & LÖNSAM HOBBY



Full Tilt Poker heter det just nu näst största pokerrummet online och det spelar många tusen där varje dag. Full Tilt erbjuder helt makalösa promotions till sina spelare och det är en av anledningarna till att så många väljer att spela på just Full Tilt. Men även det faktum att så många spelare spelar på Full Tilt Poker lockar fler spelare eftersom det aldrig är dött och man kan spela oavsett tid på dygnet. Men det finns självklart många andra pokerrum online men full tilt är överlägset de flesta andra rummen i fråga om nästan vad som helst som rör poker online.



När du börjar spela poker på Full Tilt Poker så ska du se till att du får en Full Tilt Bonus. Den ligger på 100% upp till $600 och det innebär att du får 100% av din första insättning upp till $600 så om du sätter in $600 så får du en bonus på lika mycket. Denna Full Tilt Bonus betalas ut till dig vartefter du spelar poker så summan sätts alltså inte in på ditt konto bara för att du gjort en transaktion till ett pokerkonto, du måste spela för att få ut pengarna. Men även om du måste spela för att få ut pengarna så är det ju mycket bättre att skaffa denna bonus om du nu vill spela poker online än att inte göra det.



Full Tilt har även många av världens bästa pokerspelare i sitt stall, bland annat Phil Ivey, Tom Dwan och Patrik Antonius. Och dessa killar drar stor publik när de spelar om miljoner kronor online. Självklart måste någon förlora för att någon annan ska vinna men för alla som tror att poker är ett spel som bara handlar om tur så bör ni fråga er varför det finns VM och andra stora mästerskap i poker. Hur kan det komma sig att vissa spelare vinner extremt mycket pengar och fortsätter att göra det i resten av sina liv? Har de en helt enorm otur i kärlek eftersom de är så tursamma i spel eller är det så att de faktisk är bra på att spela poker?


OBS - köpt blogginlägg!


Då jag och Älskling träffades spelade vi en hel del poker, både på nätet men även tillsammans med vänner och klubbar. Jag tycker det är sjukt roligt och då man verkligen lärt sig är det ännu roligare :-) Att spela om pengar, bluffa och framförallt vinna gillar jag, hehe.. Älskling brukar ta med mig till sina polare och spela poker och där alla trodde att eftersom jag är tjej så kan jag inget om poker - värsta fördomarna! Synd för dom då det visade sig att jag är grym och gick hem med allas pengar, hahaha.. Tror jag måste fixa barnvakt något framöver och dra ihop en pokerkväll igen! Fram tills dess så kanske det blir poker på nätet ;-)



bloglovin

1 kommentarer:

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Läste i någon tidning, eller om det var på nätet nu i dagarna att den där sidan var en bluff och lurade folk på pengar, bara så du vet.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos