Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 27 april 2011

MUPPSAN´S NOKA KÄMPARE

Åh ni ska bara veta hur taggad jag är och hur bra allt går redan. Idag har jag avklarat min andra dag med NOKA och det helt utan problem. Det trots att vi och grannarna grillade tillsammans i parken igår - jag åt endast en majskolv och grillad paprika. Duktigt va? Trots att det fanns kött, kyckling, spett med köttbullar och korv samt olika goda potatissallader!


Igårkväll var jag på långprommis med Leeloo och imorse började jag dagen med en powerwalk till kontoret. Har precis kommit hem från dagens andra powerwalk dessutom.


Vågen då - vad tror ni? Minus 2kg redan :-)


Har skapat en grupp på facebook där vi kan kämpa och stötta varandra tillsammans. Alltid lättare att gå ner i vikt eller bara komma igång med ett nyttigare liv då man gör det tillsammans. Vill du vara med och kämpa, gå med i vår facebook-grupp!


Kommer att maila er imorgon ni som uppgett er epostadress att ni vill vara med och kämpa ;-) Fler som vill gå med och köra med NOKA? Lämna bara er epost adress nedan.


bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos