Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 10 april 2011

ANDRA LEKTIONEN

Igår var vi som sagt på Amanda´s andra lektion på simskolan. Amanda går på Simlekis som är för barn mellan 3-5år. Hon har aldrig gått på simskola tidigare så hon är verkligen en nybörjare, spelar ingen roll att vi varit och badat mycket på sommaren och på badhus. Nu ska hon lära sig att simma och hantera vattnet - målet är att om hon skulle ramla i djupt vatten så SKA hon kunna på egen hand ta sig till närmsta brygga eller bassängkant. Har egentligen inte tänkt på hur viktigt detta är förrän nu. En olycka händer så lätt och framförallt då dom är små! Väldigt sugen att börja med Alvin oxå nu, det finns Plask & Lek för barn mellan 1-3år som skulle passa honom.

På gårdagens lektion lärde sig Amanda att simma själv på en groda, hoppa själv från kanten och att ta sig framåt då man sparkar med benen och gräver med armarna som en grävskopa ;-) Alla simövningarna blandas med sång och lek i vattnet så barnen tröttnar aldrig utan hela lektionen är rolig och lärorik på flera sätt.

Nästa gång har Amanda lovat mig att då ska hon testa på att dyka ;-)

Ni vet väl om att ni kan vinna en valfri simkurs på Barnshopping.se? In och anmäl er till tävlingen!

bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos