Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 29 april 2011

ETT HJÄRTA AV GULD

För ett par dagar sen pratade jag med Katrin och berättade för henne om Tindra, hur tragiskt allt slutade men även om att Tindra faktiskt saknade en livförsäkring. Vände mig till henne för att få hjälp och stöd eftersom jag vet att hon arbetat en hel del med välgörenhet. Katrin tvekade aldrig utan sa direkt att hon skulle göra allt för att hjälpa till att uppmärksamma insamlingen till Tindra´s familj.


Vi pratade såklart om hur dyrt det kan vara med att anordna en hedersvärd och fin begravning, kista, gravsten, blommor, minnesstunden efteråt m.m. Har man mist sitt barn tror jag att man önskar att man kan ge den finaste begravningen man kan ge till sitt barn, man kan ju liksom inte göra om det :-(


TACK snälla Katrin för ditt inlägg och allt stöd - du har verkligen ett hjärta av guld!


Sen att du har läsare som inte kan hålla sina egna åsikter för sig själva det är himla tråkigt, tycker faktiskt synd om dig. Även om det varit lite av din grej så är det aldrig okej att skriva så sjukt elaka kommentarer, varken till dig eller någon annan. Jag helt ärligt gråter då jag läser alla fruktansvärda känslokalla kommentarer på din blogg - nästan så jag önskar alla dessa idioter samma öde. Jag sa bara nästan... - jag är inte lika hemsk!


Iaf, både jag och såklart Tindra´s familj är enormt tacksamma! Det har hittills kommit in ca 15 000:- sen Katrin länkade till insamlingen från hennes blogg. De övriga 10 000:- har jag samlat in med hjälp av er läsare samt vänner och familj, men dom pengarna har redan betalats ut.


Fakta: en gravkista kostar mellan 5000-20 000:-, en gravsten ca 15 000:-, sen tillkommer transport, blommor, minnesstund (mat & dryck), dödsannons, ev solist m.m. Det drar iväg otroligt fort med utgifterna! Visst kan man anordna en budgetbegravning, men skulle du vilja det om det gällde din egen dotter?

Det ni heller inte vet är att Katrin ringde mig igår em och ville be om ursäkt för hennes läsare och deras kommentarer. Hon skämdes så otroligt och hon var så himla upprörd. Hon hade aldrig någonsin kunnat tro att hennes inlägg skulle skapa såna hemska kommentarer. Hon frågade även om vi ville att hon skulle ta bort alla kommentarerna. Tyvärr så har dessa idioter nu även börjat skriva på Tindraskamp, lika fruktansvärda kommenterar. Vad som fattas i huvudet hos dessa idioter är för mig en gåta - hur i helvete kan man skriva att man får skylla sig själv osv till en familj som precis mist sin dotter på 4år?? Inte ens en vecka sen Tindra somnade in!


Katrin - vi är mer än tacksamma för all din hjälp och ditt stöd. Du anar inte hur mycket det har betytt för Tindra´s familj! Fick även höra att du uppmärksammat Tindra´s kamp på radio idag, otroligt stort av dig! Tror inte alla förstår att du är en helt fantastisk och godhjärtad människa. You rock :-)


bloglovin

5 kommentarer:

Martina sa...

Jag blev så glad när jag såg att Katrin skrev...och sen kom jag ner till kommentarerna.. Fy F-N vad arg jag blev!
Hoppas det nu kommer in så mycket så de verkligen kan ge Tindra det avsked som de känner att de vill och för mig får det gärna komma in så mycket så det blir mycket över.

Kanske kan de behöva resa bort eller liknande i sommar, jag vet att jag och min man gjorde det när vi förlorade våran son.
Vi fick nog av "allt" strax efter gravsättningen och bara bokade och drog. Det var riktigt bra för oss tror jag såhär efteråt.

Anonym sa...

Har inte läst, men det du skriver är ju helt för j-vligt elakt. Så otroligt oempatiskt och känslokallt:(

Är du släkt med Tindras familj eller är det vänner till dig?
Kram Caroline

MADELEINE sa...

Ja, det är min brors familj som är drabbad :-(

Fröken Gredelin sa...

Jag förstår verkligen att du vill göra allt för din familj/anhöriga och jag som själv har en liten pojke kan (vill) inte ens föreställa mig hur det skulle vara att förlora honom. Dock är jag lite kluven och tycker som utomstående att det skulle vara bättre att uppmana folk till att skänka pengar till barncancerfonden istället så att man kan rädda fler familjer från att behöva gå igenom detta.

Jag kan självklart förstå att man vill ha en fin begravning, dock har jag inte hört talas om ngn som betalat 200 000 kronor och det är nog det som retar folk. Man kan ju faktiskt ordna en jättevacker minneshögtid för betydligt mindre pengar, speciellt om ni anhöriga hjälper till med det praktiskta, kanske genom att ordna med mat med mera. Då är det också lättare att be folk om bidrag gissar jag.

Sen är det lite synd att just Katrin var den som kunde hjälpa då hon sedan tidigare har ganska ilska läsare, skulle nog inte alls bli samma reaktion om ngn annan bloggare skrev om det...

Så även om jag förstår din och familjens kamp så måste jag nog säga att jag istället väljer att lägga pengar på forskningen så att fler ska slippa drabbas.
mvh//Tanja

MADELEINE sa...

Men det är just det som är grejen - varför ska man ens kommentera om man inte vill skänka pengar till insamlingen. Det är ett barn som har dött - det passar sig inte att skriva elaka saker. Det är så sjukt känslolöst! Jag tvingar ingen att skänka pengar, det gjorde heller inte Katrin, mer än önskan. Om man sen väljer att hellre skänka till cancerfonden (vilket oxå är fantastiskt, finns en i Tindra´s namn oxå) så behöver man väl inte lämna en kommentar om detta? Inte riktigt mot dig, så du vet ;-) Givetvis läser Tindra´s föräldrar både min blogg och Katrin´s och kan läsa allas kommentarer - skulle man verkligen vilja läsa sånt då man precis mist sitt barn? Nää, jag trodde inte att det existerade sånt folk.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos