Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 12 februari 2011

TÅRARNA SLUTAR INTE FALLA


Ni kommer ihåg att jag berättade om lilla Tindra som drabbats av levercancer? Hon och hennes syster Freja har inte hunnit fylla fyra år ens och livet hänger nu på en skör tråd för Tindra. Hon har genomgått alla cellgiftsbehandlingar och haft en sjukt jobbig sjukdomstid, nu i veckan var det dags för operationen och då togs dumknölen bort och hennes mormor donerade ny lever till henne. Efter det har Tindra legat i respirator - den nya levern fungerar inte och det behövs akut en ny leverdonation! Inatt testades flera och idag påbörjas en ny operation och donation. Nu är det bara att hålla alla tummar och tår - hoppet är det vi lever på!! Jag önskar det fanns något mer jag kunde göra för min älskade bror och familj.

Jag har startat två insamlingar, den ena är i Tindra´s namn och går till cancerfonden, den andra insamlingen går direkt till familjen! Något dom är i stort behov av efter alla månader då dom varit hemma och vårdat Tindra. Så snälla, lämna ett bidrag och hjälp Tindra´s familj med det ekonomiska iaf - men vill oxå att ni alla håller alla era tummar för att allt ska gå bra idag!

Cancer kan verkligen drabba alla familjer - oavsett ålder! Jävla skitsjukdom... du ska inte ta Tindra ifrån hennes familj!! Det här SKA gå bra - snart är Tindra frisk igen och leker med sin tvillingsyster Freja igen!!

Tack till fina Jennyn för ditt fina inlägg! Hoppas fler bloggar om Tindra eller tipsar om insamlingen på sin facebook! Tillsammans kanske vi kan bekämpa cancern!!

bloglovin

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så jobbigt att läsa om barn som är sjuka .. riktigt hemskt.
Tyvärr kan jag inte själv donera några pengar men det jag kan göra är att skriva om tindra och hennes insamling på min blogg .. så det kommer jag göra under dagen!

Mizca sa...

Glömde lämna mitt namn .. Det är mizca som skall skriva om det på bloggen =)

bettan57 sa...

hej madde , jag donerade en liten slant , gör väl knappast nån skillnad , men bara för sakens skull , tänker ofta på Jenny , hur det går och hur hon orkar , du kan väl hälsa henne från oss ,

stammisarna på lokal

MADELEINE sa...

Tack snälla Bettan! Det ska jag självklart göra! *krama om*

Unknown sa...

kämpa på tindra!

anna-en ängel i himlen, en liten på jorden & ett mirakel i magen sa...

Slank in här via Lindas blogg. Ja jag vet inte vad jag skall skriva annat än att jag önskar ni sluppit in i den karusell vi varit i. Det är enormt påfrestande på alla sätt och vis och jag vet hur jävligt man mår men finner aldrig ord när någon ny drabbas.
Kramar i mängder.

Anonym sa...

Jag kan bara önska all lycka till. Hoppas det vänder på operationsbordet som det gjorde för för min andra-gångs-transplanterade dotter (oxå tvilling). Då var hon bara 6 mån och fick en bit av min lever. Tiden efter tuff också men det är märkligt att det kan vända och så är de plötsligt friska.Min dotter är nu 9-år och allt går jättebra. Till mamma Jenny och mormor (och Tindra naturligtvis) skickar jag massor av styrka när de nu rehabiliteras. Det är en stor operation de går/gått igenom. Kramar från Sarah

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos