Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 13 februari 2011

STATUS TINDRA

En glad Tindra dagen innan operation nr 1.

Igår opererades Tindra´s mamma Jenny - en del av hennes lever gick direkt till Tindra som opererades hela kvällen och natten. En operation som inte helt gick som den skulle men med ytterligare en donator av någon ven (tror jag) så gick det bra. Dom passade även på att röntga lilla Tindra för att se om det fanns någon mer cancer kvar i kroppen. Nu väntar vi bara på att se om den här leverdonationen ska fungera.. bara att fortsätta hålla alla tummar!!

Det värsta av allt är att Jenny och hennes mamma ligger på Sahlgrenska sjukhuset och Tindra på Drottning Silvias - över 1timmes bilfärd mellan sjukhusen :-( Att operera bort en del av levern är en stor operation och det dröjer innan man är uppe på benen igen. Så Jenny kan inte ens vara med sig dotter...

Just nu är hela hennes familj och även min familj på plats för att hjälpa och stötta. Vädjar till er än en gång att lämna en liten gåva till Tindra´s insamling - pengarna går direkt till hennes familj som är i stort behov av det. Ingen summa är för liten - många bäckar små blir till en stor å ;-) TÄNK om vi kunde samla ihop över 10 000:- till dom!!?! Hjälp mig snälla!!

Här hittar ni insamlingen!!


bloglovin

4 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Jag håller tummarna hårt för lilla Tindra! Kan inte ens föreställa mig hur det känns för henne och hennes familj att vara mitt i den mardrömmen ... fy barn borde inte få bli sjuka!

Kram

Anonym sa...

Jobbigt, hoppas allt går väl.. Att både Tindra och familjen mår bra efter operationerna..Fast måste inflika att det bara tar en kvart tjugo minuter att åka med bil emellan sjukhusen..

MADELEINE sa...

Tack!
Då kanske jag kom ihåg fel på namnen på sjukhusen för att det tog rätt exakt 1timme mellan sjukhusen att åka med bil.

Anonym sa...

Hej,
Jag vill råda dig att höra med Dr Svein Dueland i Oslo på Radiumhospitalet. Tidigare har de gjort flera transplationer på cancerpatienter och har gott om levrar. Be er läkare höra av sig till honom.
I alla fall ett försök!
Lycka till!
Fröken E

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos